Vopsitorie, retusuri sau integrale

Vopsire Audi A6

Cormar Service Auto

Vopsitorie auto

In timp elementele de caroserie si elementele vopsite ale autoturismului dumneavoastra pot suferi modificari prin coroziune, deteriorarea suprafetelor vopsite, etc.

Service Auto Cormar prin sectia de vopsitorie doreste sa indeplineasca cele mai exigente standarde de calitate solicitate de producatorii de autovehicule. Pentru aceasta, dispunem de o cabina de vopsit in mediu controlat, cabina de efectuare a operatiunilor premergatoare vopsirii, laborator de vopsea pe baza de apa pentru pregatirea oricarei nuante si bine inteles tehnicieni specializati.

Polish si retusuri. Pentru suprafetele mici afectate de coroziune, vopsea deteriorata sau accidente usoare, se pot efectua reparatii pe suprafete locale. Este esential ca suprafata afectata sa fie mica si in extremitatea caroseriei. Pentru anumite suprafete se poate recomanda revopsirea intregului element de caroserie.

Pentru zgarieturile superficiale se poate aplica un polish cu trei granulatii diferite ce se utilizeaza progresiv astfel incat la finalul operatiunii se obtine un grad de calitate de pana la 80% comparativ cu vopsirea integrala, se elimina 60-80% din zgarieturile superficiale. Lucrarile de polishare se aplica numai pe suprafete ce nu sunt afectate de coroziune si nu au stratul de lac deteriorat. De asemenea se pot executa lucrari de polishare/reconditionare a farurilor.

CONTACTEAZA-NE ACUM
image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!