Reparam orice marca auto

Flota auto

Service Cormar este autorizat de Registrul Auto Roman

Flote auto

Când vine vorba de repararea si intretinerea autovehiculelor din componenta flotelor, Cormar Service Auto dispune de toata logistica pentru recuperarea, asigurarea reperelor de schimb si efectuarea lucrarilor de reparatie de orice fel!

Avem experienta si personalul necesar pentru a executa lucrari de intretinere si reparatie la toate tipurile de autovehicule ce intra in componenta unei flote: camioane, autoutilitare, SUV-uri, autoturisme, etc. Cea mai noua tehnologie este la dispozitia noastra pentru a diagnostica corect si rapid problemele aparute la oricare dintre masinile parcului auto.

Service Cormar este autorizat in fiecare an de catre Registrul Auto Roman pentru efectuarea reparatiilor pe majoritatea marcilor auto. De asemenea, personalul este instruit periodic pentru a lucra eficient la vehiculele din componenta unei flote, astfel ne asiguram ca suntem la curent cu cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniul auto.

Cand aveti incredere in tehnicienii de la Cormar Service Auto si Cormar Piese Auto, aveti incredre in faptul ca masinile dumneavoastra vor fi deservite de cei mai buni specialisti in domeniu. Faptul ca beneficiati de serviciile noastre dedicate flotelor, printr-un simplu apel telefonic putem veni in ajutorul dumneavoastra ridicand masina din locatia in care s-a defectat sau programand cu prioritate autovehicolul pentru efectuarea reviziilor ori reparatiilor intr-un timp rezonabil indeplinind standardele de calitate in domeniu.

Va garantam serviciile de calitate pentru reparații si intretinere flote auto !

image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!