Service auto rapid

Schimb de filtre, schimb de ulei sau placute de frana, inlocuire de becuri, diagnoza, etc.

Service rapid

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi. Respectul fata de masina trebuie manifestat zi de zi prin simplele verificari ce trebuie sa le efectuieze fiecare dintre noi inainte de a pleca la drum pana la reviziile periodice cu piese consumabile.

Service rapid inseamna un schimb de filtre, schimb de ulei sau placute de frana, inlocuire de becuri, diagnoza, etc. intr-un timp scurt si la inalte standarde de calitate ale lucrarii.

Schimbul de ulei se face cu regularite la un interval cuprins intre 10000 si 15000 km. Uleiul din motor este necesar a fi schimbat la un interval predefinit deoarece acesta in timp isi pierde din proprietatile de ungere si de racire, uleiul avand tot odata si rolul de a raci anumite componente aflate in lucru mecanic.

Filtrele de ulei, aer, combustibil si polen se recomanda a fi inlocuite odata cu schimbul de ulei din motor. In timp acestea se incarca cu diverse partcule si capacitatea de filtrare paote scadea drastic ducand la consum marit de combustibil, o ungere incorecta sau chiar defectarea anumitor componente.

Placutele de frana si intreg sistemul de franare contribuie activ la siguranta autovehiculului, a ocupantilor acestuia si a celorlalti participanti la trafic. Un sistem de franare verificat la timp va va scuti de evenimente neplacute cauzate de functionarea defectuasa. Verificarea si inlocuirea placutelor de frana, a discurilor de franare si a celorlalte elemente componente din sistemul de franare trebuie facuta periodic astfel in cat sa fie prevenita uzura excesiva si defectarea acestuia.

Sistemul de iluminare trebuie verificat in fiecare zi, acesta contribuie la o vizibilitate sporita in trafic sau in conditii meteo nefavorabile, la semnalizarea corecta a manevrelor ce urmeaza a fi facute in trafic si, evident, la condusul pe timp de noapte.

Magazinul de piese auto asigura pe loc piesele necesare !

image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!