Echipa de depanare / tractare va interveni prompt

Vehicul tractari auto Cormar, Tulcea 21 CRM

24 de ore la dispozitia dumneavoastra pentru situatiile de urgenta

Tractari auto

Suntem 24 de ore la dispozitia dumneavoastra pentru situatiile de urgenta.

Oricand ramaneti in pana pe strada, masina nu mai porneste sau chiar in cazul unui accident, masinile noastre special echipate pentru tractare pot interveni.

Echipa de depanare / tractare va interveni promt acolo unde este solicitata. Va fi studiata problama autovehiculului iar daca din diferite motive nu se mai poate efectua deplasarea acestuia pe roti, va fi urcata pe autoplatforma specializata luand toate masurile de siguranta si va fi transportata la service pentru a remedia problema intr-un timp rezonabil.

Fie ca aveti nevoie de o tractare, un schimb de ulei, lucrari de intretinere programate sau altre lucrari complexe pentru masina dumneavoastra, Cormar Service Auto va sta la disozitie pentru a remedia problema intr-un timp scurt. De asemenea, magazinul Cormar Piese Auto va va furniza din stoc sau la comanda, la un bun raport calitate / pret, reperele ce sunt necesare pentru buna functionare a autovehiculului dumneavoastra.

 

Vehicul tractari auto Cormar, Tulcea 21 CRM

SERVICE MODERN

Service auto Cormar

DEPOZIT PIESE AUTO

Curele de distributie

REPARATII MECANICE DE ORICE NIVEL

Prelucrare piesa la strung

REPARATII ELECTRICE DE ORICE NIVEL

Reparatii electrice masina

VOPSITORIE AUTO

Vopsit masina
image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!