Reparatii RCA & CASCO

Masina avariata

Birou de constatare daune

Reparatii RCA & CASCO

Cormar Service Auto efectueaza reparatii pe asigurari RCA sau asigurari Casco in baza parteneriatului dezvoltat cu principalii asiguratori auto din piata. Pentru a usura procesul de constatare amiabila, in incinta service-ului auto din strada Viticulturii Numarul 2 Tulcea, am infiintat impreuna cu partenerii nostri un birou de constatare a daunelor, astfel in cazul unui eveniment nefericit nu veti fi nevoiti sa faceti nenumarate drumuri intre service si firma de asigurare

Clientii ce efectueaza reparatiile in regim de asigurare au parte de proiritate, astfel facilitam preluarea masinii cat mai repede de catre client. Implicarea clientului este minima intr-un astfel de proces, singura responsabilitate a acestuia fiind prezentarea cu masina si actele necesare intocmirii dosarului de dauna.

Cormar Service Auto asigura reparatiile mecanice, electrice, de caroserie si vopsitorie in regim de asigurare pe baza dosarului intocmit de catre asigurator.

REPARATII MECANICE DE ORICE NIVEL

Prelucrare piesa la strung

REPARATII ELECTRICE DE ORICE NIVEL

Reparatii electrice masina

VOPSITORIE AUTO

Vopsit masina
image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!