Reparatii electrica, electronica si diagnoza

Reparatii electrice la autoturism

Reparatii electrice de orice nivel

Reparatii electrice

De la inceputul erei automobilistice, masinile au avut diferite sisteme electrice mai mult sau mai putin complexe. Tehnologia a evoluat si in ziua de astazi toate sistemele automobilului sunt controlate electronic de unul sau mai multe calculatoare in scopul eficientizarii consumului de combustibil, asigurarea unui grad de comfort sporit. etc.

Datorita complexitatii din ce in ce mai mari a sistemului electric / electronic a unui autovehicul, a devenit necesara dezvoltarea si instalarea unui sistem de diagnostic la bord. Astfel, incepand cu anul 1996 a fost introdus ca standard de catre majoritatea producatorilor de autovehicule sistemul de OBD (OnBoard Diagnostic) ce permite monitorizarea si diagnosticarea sistemului electric si electorinic aflat in dotatrea autovehiculelor.

Cormar Service Auto asigura diagnosticarea pentru majoritatea autovehiculelor prin sistemele Bosch KTS si Delphi. Echipamentele sunt deservite de catre tehnicienii nostri special pregatiti pentru a rezolva orice problema electrica sau electronica la autovehiculul dumneavoastra.

Repearatiile sistemului electric / electronic implica:

  • verificare, disgnosticare si inlocuire acumulator;
  • verificare tensiune de incarcarcare alternator;
  • reparare sau inlocuire alternator/electromotor;
  • diagnoza electronica Bosch KTS & Delphi;
  • verificare, reparare si intretinere diverse sisteme electrice/electronice;
  • etc

Pentru specialistii de la Cormar Service Auto defectiunile electrice ale autovehculului dumneavoastra nu reprezinta o problema. Diagnosticarea si remedierea problemelor se face de catre personal specializat si cu aparatura dedicata, astfel, de la inlocuirea unui simplu bec pana la lucrari complexe de inlocuire a diferitor componente electrice.

image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!