Reparatii mecanice service auto Cormar

Mecanic auto examineaza motor autovehicul

Reparatii mecanice de orice nivel

Reparatii mecanice

Verificarile periodice ale sistemelor mecanice de pe autovehiculul dumneavoastra va vor scuti de cheltuieli neprogramate si eventuale neplaceri.

Motorul este inima masinii dumneavoastra si are nevoie de o atentie deosebita pentru a functiona tot timpul in parametrii optimi. De la simpla inlocuire a unei curele de transmisie pana la schimbarea totala a unui motor, acordam o atentie deosebita lucrarilor si timpului de executie, astfel in cat clientul sa plece totdeauna multumit si masina sa functioneze in parametri optimi.

Transmisia este ansamblul ce distribuie miscarea de rotatie a arborelui motor spre rotile motrice. Sistemul de transmisie (cutie de viteze, reductor, grup conic, cardan, planetare, etc) nu trebuie neglijat in ceea ce priveste intretinerea. Verificarea si schimbarea periodica a uleiului dintr-o transmisie va poate scuti de cheltuieli mult mai mari si de posibilitatea ca masina sa ramana imobila in service pentru reparatii. De asemenea verificarea integritatii mansoanelor de protectie de la arborii de transmisie este necesar sa fie facuta periodic pentru a preintampina defectiunile.

Sistemul de suspensie va asigura tot timpul contactul masinii cu suprafata de rulare in parametrii optimi. Nu neglijati niciodata zgomotele suspecte, aparute in timpul rulajului, o defectiune a sistemului de suspensie si directie nedepistat la timp poate pune in pericol viata dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic. La Cormar Service Auto specialistii nostri va vor da de fiecare data un verdict corect in ceea ce priveste “starea de sanatate” a masinii dumneavoastra.

Important

In Cormar Service Auto se executa lucrari de mecanica de orice nivel.
CONTACTEAZA-NE ACUM

TRACTARI AUTO

Masina tractari auto Cormar

REPARATII MASINI DE COMPETITIE

Masina de raliu Pohariu Fan pe elevator in service Cormar
image-1 image-2 image-3

CONTACTEAZA SERVICE AUTO CORMAR

Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile noastre ne poti contacta accesand sectiunea de contact a website-ului nostru!