Echipa de depanare / tractare va interveni prompt

Vehicul tractari auto Cormar, Tulcea 21 CRM

24 de ore la dispozitia dumneavoastra pentru situatiile de urgenta

Tractari auto

Suntem 24 de ore la dispozitia dumneavoastra pentru situatiile de urgenta.

Oricand ramaneti in pana pe strada, masina nu mai porneste sau chiar in cazul unui accident, masinile noastre special echipate pentru tractare pot interveni.

Echipa de depanare / tractare va interveni promt acolo unde este solicitata. Va fi studiata problama autovehiculului iar daca din diferite motive nu se mai poate efectua deplasarea acestuia pe roti, va fi urcata pe autoplatforma specializata luand toate masurile de siguranta si va fi transportata la service pentru a remedia problema in cel mai scurt timp.

Fie ca aveti nevoie de o tractare, un schimb de ulei, lucrari de intretinere programate sau altre lucrari complexe pentru masina dumneavoastra, Cormar Service Auto va sta la disozitie pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, magazinul Cormar Piese Auto va va furniza din stoc sau la comanda, in cel mai scurt timp posibil si la cel mai buna raport calitate / pret, reperele ce sunt necesare pentru buna functonare a autovehiculului dumneavoastra.

 

Vehicul tractari auto Cormar, Tulcea 21 CRM

SERVICE MODERN

Service auto Cormar

DEPOZIT PIESE AUTO

Curele de distributie

REPARATII MECANICE DE ORICE NIVEL

Prelucrare piesa la strung

REPARATII ELECTRICE DE ORICE NIVEL

Reparatii electrice masina

VOPSITORIE AUTO

Vopsit masina
image-1 image-2 image-3

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL CORMAR

Te poti inscrie gratuit la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele noastre speciale si bineinteles cu oferta noastra de munca !